dilluns, 31 de març del 2014

Comença a arribar el bon temps.. Març '14

1 de març del 2014

Tocava dia pastisser.. i llaminer! Vam posar-nos per feina, i de seguida estàvem preparant uns cupcakes de "Red Velvet".. que la veritat van quedar més que bons!!!

Mentre l'anàvem preparant anàvem parlant i rient, explicant-nos com ens havia anat la setmana i el que havíem fet! La veritat és que amb el temps ens hem anat agafant moltíssima confiança, i cada cop ens ho passem més i més bé junts!

Quan vam tenir els cupcakes ja fets i decorats, se'n va emportar uns 10 a casa seva, que més tard vaig saber que se'ls va menjar ell solet al llarg de la setmana.. senyal que ens van quedar ben bons!

P.D.: Hem sap greu, però per culpa del meu mòbil no tinc les imatges dels cupcakes.. tot i això us puc ben assegurar que van quedar exquisits!

8 de març del 2014

Aprofitant que el bon temps entrava per les nostres finestres de bon matí, vam decidir que era necessari aprofitar-ho, així que vam anar a jugar a tennis, a la pista del Càmping El Llac, a la vora de l'Estany.

Tot i haver-lo avisat amb temps, i haver-li recalcat que vingués còmode.. en Xin va presentar-se amb pantalons texans! Suposo que ell estava ben còmode!

Tot i així vam anar a jugar a tennis, i bé.. cal dir que jo no és que sigui un expert.. i en Xin tampoc.. Vam estar jugant a alguna cosa semblant al tennis, sense la majoria de normes i semblant més un entrenament que un partit, però tot i així ens ho vam passar molt bé!

Després d'un intens (tots sabem que no) partit de tennis, vam anar a casa meva a prendre alguna cosa per repostar energies! Un dia esportista, entre rialles i xerrades d'allò més entretingudes i interessants!

P.D.: Aquí tampoc tinc les fotos per culpa del mòbil.. ho sento!

15 de març del 2014

Avui anem al Museu del Joguet! Oh espera, em truca en Xin.. Avui no pot quedar, és a Girona fent paperassa.. i tothom sap que quan es va a Girona a fer paperassa, es triga, i no precisament poc.. "Las cosas de palacio van despacio."

Per mala sort aquest cap de setmana tant ell com jo ja tenim tot ocupat, així que no podem veure'ns, però quedem que el proper cap de setmana anirem al Museu del Joguet!

22 de març del 2014

Avui anem al Museu del Jo... espera... a l'últim moment, organitzem una petita sortida conjuntament amb l'Èrica i el seu mentorat Sebas.. I ens anem a veure un tram de rally! El Museu del Joguet pot esperar.. Gas cap a Quart, a veure el rally de la Terrissa!

Va ser una experiència molt divertida, sobretot pel fet que en Xin i en Sebas es van caure molt bé, i de seguida estaven els dos fent ximpleries com si res!


Vam tenir força sort i vam trobar un tram molt bo, on podíem veure tots els cotxes des d'un turonet petit!



Quan una tanda va acabar, ens vam aventurar a trobar un altre lloc, allunyant-nos del cotxe, amb la mala sort que se'ns va posar a ploure.. vam fer una bona caminata sota la pluja, vam tornar al cotxe, i un cop allà ens vam quedar a veure el rally des de dintre del cotxe, on ens ho vam passar d'allò més bé, rient com mai i fent tonteries tots plegats!


29 de març del 2014

A la tercera va la vençuda diuen.. Anem al Museu del Joguet, i aquest cop és de veritat! Ens anem a Figueres, que volem veure moltes joguines! De camí al museu, ens trobem el Museu Dalí, i a en Xin li va sorprendre molt la seva façana, amb els ous i els pans que hi ha per la paret! Però anem a jugar.. ai perdó, a veure les joguines, que jugar nosaltres no podrem!

Només entrar ens vam trobar amb una Torre Eiffel de Meccano, molt maca per cert! Un cop a dins del museu ens va encantar als dos, hi havia moltíssimes joguines de fa temps, i d'altres de més actuals, però totes increïblement maques i entretingudes de veure!



En Xin va quedar sorprès amb els vaixells de paper que hi havia, que eren enormes i semblaven extremadament difícils de fer! Vam fer tota la ruta veient nombrosos joguets, i un cop érem al final, vam poder jugar una mica a una sala petita que tenien.

També intentava agafar un porquet de joguina, que semblava que estigues sobre de la taula, però era un efecte òptic aconseguit amb unes lents còncaves, i estava que no s'ho creia, com sempre! Finalment va desistir per seguir jugant amb d'altres jocs, com el tangram.

Quan marxàvem ens van dir que ens podíem fer una foto amb els nassos de pallasso que tenien a fora, i dit i fet, va costar una mica convèncer en Xin, però vam fer la foto!


Quin fart de riure que ens vam fer, a en Xin li queia sovint el nas, però ho vam aconseguir! Després vam anar a comprar-nos uns refrescos i Donettes mentre ens els menjàvem asseguts al solet de primavera! Quin bon dia que feia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada