dimarts, 29 d’abril del 2014

Es nota l'arribada de la primavera! Abril '14

5 d'abril de 2014

Va de museus la cosa, aquest cop anem al petit Museu de Miniatures de Besalú, i dic petit per les miniatures, perquè va resultar increïble de veure!


Tant jo com en Xin vam quedar impressionats amb les miniatures que hi havia, moltíssims detalls en peces tant i tant petites! Hi havia petits claus en els que hi havia pintures! Vam veure la Catedral de Girona, el Pont de Besalú i la Sagrada Família de la manera més petitona possible!

Després de quedar-nos completament al·lucinats, vam preguntar com les feien, i ens van explicar que actualment només hi ha 5 persones en tot el món capaç de crear aquestes miniatures tant bestials. Es veu que tenen una tècnica, en la que es provoquen l'apnea, i aprofiten el moment entre batec i batec del cor per fer la traçada que necessitin. Les miniatures ja resultaven impressionants, imagineu-vos quan en vam conèixer la tècnica!

Sortint del museu vam decidir d'anar a fer un gelat a la Xixonenca.. en Xin va devorar el gelat, li va durar ben poquet! Cal dir que feia molt bon dia!

(No us perdeu la tècnica de menjar gelats de'n Xin.. amb cullereta!)

12 d'abril de 2014

Toca caminada conjunta avui! Anem amb l'Èrica i en Sebas cap a Puig Clarà! No és una caminada llarga, però amb en Xin i en Sebas junts és una caminada de les entretingudes! 


Explorant les zones més inhòspites, passant per sobre de rius per les pedres, i arreplegant plantes i branques que s'anaven trobant pel camí! 

 

Tot i que en Xin s'anava queixant de tant en tant, perquè això de caminar molt no li acaba d'agradar, un cop vam arribar al cim i vam veure les vistes, va valer la pena! Mireu les vistes:


 

La baixada també va ser entretinguda, tot i que en Xin tenia una mica de pressa perquè arribaven un amics seus d'Olot! Les pessigolles no van faltar, i alguna que altra ximpleria tampoc!

Mentre tornàvem vam trobar-nos un cuc de terra que, quan el tocàvem es cargolava, semblava que tingués pessigolles! Mireu, aquí teniu el bitxo en qüestió:


Va ser una bona caminata, amb una bona companyia!


19 d'abril de 2014

Cap a Barcelona hi falta gent! Concretament en Xin, en Sebas, l'Èrica i jo mateix! Gas cap al Cosmocaixa, a veure una sessió del Planetari en 3D!

Un cop al Cosmocaixa, vam estar observant les diferents exposicions que hi havia, molt interessants totes.  Una bona estona la vam passar amb la Bola de Plasma, i ens vam enrampar alguna vegada entre nosaltres.. però tot i així seguíem allà insistint!


Vam estar donant voltes per tot arreu, i vam trobar un enorme bloc de gel, en Xin volia deixar-hi la seva mà marcada, però no va poder.. vam fer una competició per veure qui aguantava més amb la mà al gel, i en Xin va ser el vencedor.. però amb la mà ben congelada!

També tenien moltes ganes d'anar al bosc del Cosmocaixa, però s'acostava l'hora de la sessió del Planetari 3D, així que hi vam anar per tenir un bon lloc!


Ens van donar una tovalloleta per rentar les ulleres, i tant jo com en Xin vam aprofitar per netejar també les nostres ulleres, i la veritat és que mai les havíem dut tant netes! El Planetari va ser una passada, vam quedar al·lucinats tots!

Sortint del Planetari, ens dirigíem cap al Bosc.. en Xin es va avançar, en tenia moltes ganes, però un cop vam arribar no trobàvem en Xin. Per més que el truqués i busqués, no sabia on era.. Fins que a la sisena o setena trucada em va respondre, dient-me que ja era al Bosc.. No el vam veure perquè havia entrat per la sortida.. No us podeu imaginar com m'ho vaig passar quan no m'agafava el telèfon.. Des d'aquell moment anava tota l'estona pendent de que no s'allunyés molt!


Un cop feta la visita al Bosc, vam sortir del Cosmocaixa, vam dinar els entrepans que portàvem, i gas a Banyoles, vam passar un dia dels llargs, mireu com dormien a la tornada!


27 d'abril del 2014

Preparem la lògica i l'enginy nois, que ens n'anem a "Escapis", a Girona! Durant una hora, ens van tancar en una habitació amb un seguit de pistes, de manera que resolent aquestes pistes podríem tornar a sortir de l'habitació!

Aquesta activitat la vam fer juntament amb l'Èrica i en Sebas i la Montse i en Tao, de manera que érem molts caps per pensar.. tot i que pensar, el que se'n diu pensar, tampoc es pot dir que ho fessin gaire.. Ells tenien ganes de tocar i revisar-ho tot, però anaven sense cap ordre! Els minuts anaven passant i nosaltres anàvem avançant, però el cronòmetre va arribar a 0.. i nosaltres encara érem a dintre de l'habitació.. però cal dir que érem ben a prop de la pista final per sortir!!

Va ser una molt bona experiència, llàstima que no puguem repetir, perquè ara ja sabem la resposta! Aquí teniu la foto de rigor, tot i que no vam escapar de l'habitació, de l'avorriment sí que en vam escapar!


Després de tant i tant pensar, vam decidir d'anar a fer el vermut, vam anar al König a fer unes patates braves, boníssimes!



Vam estar parlant i rient tots, i la veritat és que ens ho vam passar d'allò més bé! 


Se'ns acosta el final, i la veritat és que esta resultant una experiència increïble! Ja només ens queda el mes de maig, i això s'haurà acabat. Però no patiu, que el maig es presenta carregat de diversió.. La Fageda, PortAventura... espera'ns que ja venim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada