dijous, 27 de febrer del 2014

El mes més curtet de l'any.. Febrer '14

1 de febrer del 2014

Aquest cop feia més bon temps.. tampoc massa, però va ser suficient per anar a l'Estany amb la barca que hi havíem d'anar a la setmana passada, però la pluja ens la va jugar!


Cap dels dos hi havíem anat abans, va ser una experiència diferent i divertida! Al començament no sabíem com fer-ho.. vam estar una estona anant del revés, però després vam descobrir com anar més ràpids!

Vam estar tota una hora voltant per l'Estany, i també hi va haver més d'una finta de caure a l'aigua.. en Xin va voler canviar-se de lloc al mig de l'Estany, la barca anava d'un costat a un altre! Jo pensava que arribariem xops a casa! Per sort vam mantenir l'equilibri tota l'estona!


8 de febrer del 2014

Vam decidir que era hora d'anar al Museu del Cinema, i així ho vam fer, a Girona hi faltava gent! En Xin no semblava gaire convençut.. fins que vam entrar i ens vam trobar amb totes les figures de les ombres xineses! A partir d'aquí, la sortida li va semblar millor, i es mostrava molt interessat amb tots els objectes.


Vam estar observant detingudament una bona estona, i vam descobrir moltes curiositats, algunes ja les sabíem, com la que el color blanc és la suma de tots els colors, però ho vam poder observar gràcies a una roda amb tota la gamma de colors! Va ser molt entretingut, en Xin tota l'estona em preguntava pels diferents objectes, ens miràvem les seves descripcions i ens van entrar ganes d'anar al cinema!

 

Vam arribar a un espai en el que hi havia moltíssims miralls, i ens hi veiem moltes i moltes vegades.. al començament en Xin no sabia què era, però després es va quedar al·lucinat amb l'efecte que s'aconseguia!

16 de febrer del 2014


Avui.. Avui tocava neu! Per mala sort dic tocava, perquè vam quedar-nos ben a prop de Vallter.. però poc abans ens van aturar per dir-nos que a 2 quilòmetres era obligat posar les cadenes degut a el temporal que hi havia.. nosaltres volíem neu, però no tanta! Per prevenir, vam decidir no arriscar-nos..


Era una de les primeres quedades conjuntes, i finalment vam decidir de quedar-nos a Camprodon.. en el dia més plujós que us pugueu imaginar, sense cap paraigües.

 


Tot i així ens ho vam passar bé, vam fer una volta per Camprodon, per acabar dinant al pati cobert d'una escola, parlant i coneixent-nos tots una mica més! De camí a casa vam parar-nos a un bar a prendre alguna cosa ben calentona i a jugar una mica a cartes!


No va ser el dia que esperàvem, però va estar molt i molt bé, ens vam divertir molt entre tots! I perquè veieu com s'ho van passar.. la clara demostració de que estaven esgotats!

(la foto és de l'anada, però la tornada va ser igual!)

22 de febrer del 2014


Una altra de bici! Ens va agradar tant l'última vegada, que vam decidir tornar a fer voltes amb la bicicleta, per la zona de l'Estany i els afores, per Can Morgat i aquests llocs. Vam parar-nos a escoltar els ocells i a sentir el córrer de l'aigua d'un rec que ens passava ben a prop, i tant a ell com a mi ens va agradar moltíssim la tranquil·litat que es respirava! També vam pujar al Puig de Sant Martirià, va ser un dia complet!


Tornant a casa vam decidir que passaríem per Can Manxa, on ara també venen productes relacionats amb fer pastissos, i vam escollir-ne un per fer-lo el proper dia.. Quines ganes, vam escollir el preparat de "Red Velvet" amb tocs d'ametlla i amb una textura ben suau, de color vermell!! Esperàvem amb ganes el proper cap de setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada